Data publicării:

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce a fost interzisă de CNA

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Bianca-Dragusanu-a-ales-rochia-de-mireasa--Vezi-cum-va-arata-roscata-la-nunta-
Bianca-Dragusanu-a-ales-rochia-de-mireasa--Vezi-cum-va-arata-roscata-la-nunta-

Bianca Drăgușanu s-a supărat foarte tare când a aflat ce decizie a luat Consiliul Național al Audiovizualului cu privire la respingerea grilei Antena 2 (viitoarea Antena Stars) și implicit respingerea emisiunii pe care ar fi trebuit să o prezinte.

Roșcata a spus că nu i se pare o hotărâre deloc justă cu atât mai mult cu cât conducerea CNA a luat o decizie în legătură cu o persoană pe care nu o cunoaște. 

"Când am aflat, am început să plâng. Mi se pare că domnii inteligenţi de la CNA au păreri preconcepute despre un om pe care nu îl cunosc. Eu nu susțin că sunt un model, mă abordează fete de nouă ani care poartă lentile de contact pentru a fi ca mine. Am fost abordată de femei care se înfometează. Ceea ce sunt eu acum sunt datorită autodisciplinei mele", a zis Bianca Drăguşanu la Acces Direct.

Soția lui Victor Slav a vorbit și despre emisiunea care ar fi trebuit să se numească "Academia Biancăi"

"Consider că este un proiect foarte decent, prin care toate fetele care îşi doresc să fie ca mine, dar printr-o informare corectă. Nu vă înfometaţi, nu purtaţi gene false. Vreau să trimit un mesaj adolescentelor, prin care să poată deveni femei decente. Acesta este proiectul pe care vreau să îl punem la punct cu o echipă minunată", a punctat vedeta.

În emisiunea Simonei Gherghe, una dintre membrele CNA care a votat împotriva proiectului, a spus de ce este împotriva proiectului care ar fi trebuit să fie demarat la Antena 2.

"Principala problemă pe care o am cu Bianca Drăguşanu este că nu este antrenată pentru un astfel de show. Trebuie să parcurgeţi codul şi legea audiovizualului. Până când eu nu mă asigur că în calitate de gazdă a acestui show veţi fi pregătită, eu nu votez. Trebuie să faci un training. Nu te naşti un om de televiziune", a precizat Laura Georgescu.

Bianca Drăgușanu a spus că este dispusă să învețe

"Putem da un examen şi mă pot prezenta în faţa dumneavoastră cu lecţia învăţată. Nu sunt de capul meu, am lângă mine o întreagă echipă care cu siguranţă mă va susţine şi mă va antrena (...) Eu urmează să am o emisiune înregistrată. Nu voi prezenta live, este o emisiune înregistrată alăuri de o echipă competentă", a conchis Bianca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel