Reacția lui MRU după lovitura pe care i-ar fi dat-o PMP
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Partidului Forța Civică, Mihai-Răzvan Ungureanu, a reacționat, luni seara, după ce PMP a anunțat că sute de membri ai FC ar urma să treacă în formațiunea condusă de Elena Udrea.

Într-un "Scurt răspuns" adresat președintelui PMP, Elena Udrea, MRU transmite că membrii FC care s-ar fi alăturat PMP nu ar exista.

"Vă rog respectuos să îi păstrați pe toți membrii Forței Civice care au decis să se înscrie în PMP. Nu îi declar pierduți, nu dau recompensă pentru returnarea lor și nici nu mă supăr că au decis să se alăture proiectului dumneavoastră. Și asta pentru simplu motiv că ei nu există și cred că e trist că ați ajuns să vă bucurați pentru motive inexistente", declară Ungureanu, citat de Agerpres.

Fostul premier îi transmite Elenei Udrea să-și coordoneze "acțiunile" în privința sa cu Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidențiale.

"Dacă este posibil, ar fi benefic să vă coordonați acțiunile cu celălalt membru al PMP și, în același timp, candidat al partidului dumneavoastră la prezidențiale, Cristian Diaconescu. În timp ce dumneavoastră vorbeați în termenii elogioși cu care m-ați obișnuit ("sunt un eșec în calitate de lider, simbol al oportunismului, fripturist ș.a.m.d.), domnul Diaconescu mă cheamă alături de domnia sa în PMP", adaugă MRU.

El afirmă că, dacă "prin absurd" ar veni în PMP împreună cu Monica Macovei, ar da-o afară pe Elena Udrea din acest partid.

"Acum întrebările care se pun sunt: Cine conduce de fapt PMP? PMP există cu adevărat sau e doar o construcție politică imaginară? Sper că vă dați seama că dacă, prin absurd, eu și Monica Macovei (și ea chemată în PMP) am accepta să venim în PMP, primul lucru pe care l-am face ar fi să vă dăm afară din partid, pe motive etice, și pe dumneavoastră, și pe toți cei care, flămânzi fără obraz ai politicii românești, v-au însoțit?", conchide liderul FC.

Citește și: MRU, sabotat din Forța Civică. Sute de membri acuză topirea în PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel