Vacanță în Grecia. Răzvan Pascu, despre zvonul lansat după declarațiile lui Băsescu: Vă dau o informație în EXCLUSIVITATE!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Răzvan Pascu, consultant în marketing politic, a adus lămuriri, după zvonul că ar exista hoteluri în Grecia care renunță la rezervările făcute din România. Totul ar fi plecat de la declarațiile făcute de Traian Băsescu.

"O să vă dau o informaţie în exclusivitate. Am vorbit cu şeful din România al reprezentanței Ministerului Turismului din Grecia. Acest zvon a venit de la fostul preşedinte Băsescu care a anunţat într-o emisiune că i-a fost anulată rezervarea. De fapt, realitatea este următoarea: hotelul din Corfu unde avea dânsul rezervare nu se va mai deschide în acest sezon - ceea ce este absolut normal, există hoteluri care pot intra în insolvență sau pot avea probleme, dar nici nu a intrat în insolvență - şi i-a oferit aceeași dată pentru anul următor. Nu este vorba că este român şi de aceea i-a anulat sejurul.

L-am întrebat pe domnul Stafylakis dacă îmi dă voie să precizez lucrul acesta pe post şi mi-a spus că a ajuns personal să discute, prin cineva, cu domnul preşedinte Băsescu, căruia i-a spus că ar putea să îl ajute cu o altă rezervare şi i-a transmis personal că nu a fost nicio problemă", a explicat Răzvan Pascu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Nu se interzice accesul unora dintre români sau al tuturor românilor în Grecia. Nu există acest criteriu. Nu se întâmplă. Sunt români care au fost deja în Grecia. Plajele nu sunt pline, dar nu există să te oprească sau să nu te primească în hotel că eşti român", a mai spus Răzvan Pascu.

Ce a declarat Traian Băsescu

"E o nebunie!  Și eu am plătit un bilet degeaba! Am plătit și o vacanță degeaba în Corfu (n.r. Grecia). M-a anunțat hotelul că, în urma condițiilor, anulează rezervarea. Foarte probabil, din cauza situației pe care o are România, deși înțeleg că mulți români sunt în Grecia. Eu am primit anularea rezervării. Aveam vacanța cumpărată cu nepoțeii în Grecia, Corfu. Hotelul mi-a propus să vin în aceeași perioadă în anul 2021″, a spus Traian Băsescu la TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel