Ratele de vaccinare din București și Ilfov. Cîțu: O altă veste bună
Autor: Cătălina Burghelea | Publicat pe: 18 apr, 16:39
Premierul Florin Cîţu a afirmat, duminică, 18 aprilie, că în Bucureşti s-a ajuns la o rată de vaccinare de 20%, iar în Ilfov, de aproape 18%.

"O altă veste bună, zic eu, deşi nu este la fel de bună ca la Cluj, Bucureştiul a ajuns la o rată de vaccinare de 20%, Ilfov -  aproape 18%, deci lucrurile merg bine şi putem, avem şansa să ajungem la 50% la sfârşitul lunii mai, aşa cum spuneam. Trebuie să ne vaccinăm.", a declarat Florin Cîţu, duminică după-amiază, după ce a participat la şedinţa Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (CNCCI).

"Am aflat acum că mai sunt, eu credeam că la Bucureşti o să fie primul centru de vaccinare drive thru, înţeleg că este o competiţie, că în ţară mai sunt câteva oraşe, municipii care se pregătesc pentru  acest lucru. Asta înseamnă că lumea înţelege importanţa vaccinării.", a subliniat Cîţu.

Declarațiile premierului au fost făcute în urma ședinței acestuia cu secretarii de stat Raed Arafat și Andrei Baciu, referitoare la evoluția situației pandemiei COVID-19 în România.

Premierul Florin Cîțu a mai transmis că, în urma unei discuții cu secretarul de stat Andrei Baciu, a aflat că nu există, la nivelul Ministerului Sănătății, un grup de lucru care verifică eventuale neconcordanțe în raportările cifrelor referitoare la evoluția zilnică a pandemiei COVID-19. Cîțu a mai spus că va forma un astfel de grup de lucru și va verifica eventualele diferențe care au fost invocate de fostul ministrul al Sănătății Vlad Voiculescu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro