Răsturnare de situaţie în cazul CARACAL. Dincă nu mai recunoaşte nicio crimă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Gheorghe Dincă, cel care le-ar fi ucis pe cele două fete răpite în Caracal, nu mai recunoaşte niciuna dintre crime şi cere să fie reaudiat. 

Potrivit avocatului Tonel Pop, acesta nu îşi mai asumă nici crima Alexandrei Măceşanu, nici pe cea a Luizei Melencu.

"Spune că nu a fost apărat cum trebuie, că nu i s-a dat dreptul să îşi ia el un avocat şi mai spune că el nu a omorât pe niciuna dintre fete. Noi am prevăzut strategia asta de la început. Îşi bate joc de toată lumea. La fel şi Risipiţeanu, care acum stă la puşcărie la izolare, pe banii noştri, deşi înainte de pandemie cerea să fie eliberat. Dar şi-a dat seama că e bine acolo. Dincă trebuie să plătească pentru tot ce a făcut,  nu doar aşa, să plătească punct, pentru orice. El făcea lucrurile astea de ani de zile, nu s-a apucat astă vară. Pentru asta trebuie să plătească, alături de toţi complicii săi", a spus Tonel Pop la România TV. 

Au trecut aproape 9 luni de la arestarea lui Gheorghe Dincă şi de la momentul în care a mărturisit că le-a ucis atât pe Alexandra Măceşanu, cât şi pe Luiza Melencu. Ulterior, acesta s-a răzgândit în privinţa Luizei Melencu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel