Rareș Bogdan îi atrage atenția lui Lucian Bode, după ce poliția a ”năvălit” unde a fost cu familia: Am văzut cu ochii mei!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Instagram Rareș Bogdan
foto Instagram Rareș Bogdan
Liderul PNL Rareș Bogdan a spus că a fost martorul unor acțiuni ale poliției, pe care nu le consideră oportune. 

”O să fac un apel care va crea probabil breaking news sau cu siguranță știri multiple în urma emisiunii” a spus fostul jurnalist la Antena 3. 

”Bode și Despescu să le explice domnilor din Poliție...”

”Vreau să-l rog pe prietenul meu, Lucian Bode, și pe prietenul meu, Bogdan Despescu, cei doi oameni care conduc Ministerul de Interne, să acționeze și să le explice domnilor de la Poliție că nu mai este stare de urgență, că companiile românești au trăit extrem de greu, mai ales cele din HoReCa. Astăzi, am fost cu familia într-un loc, am mai fost în trei locuri, pentru că am avut întâlniri, și m-am bucurat de această stare de libertate care s-a instituit la nivelul Bucureștiului, și, în fiecare din cele patru locații din nordul Bucureștiului, au năvălit cei din Jandarmerie sau din Poliție” a afirmat Rareș Bogdan.

”Îi atrag atenția”

”Îl rog pe Lucian Bode să... și-i atrag atenția în mod respectuos, o să o spun și mâine în BEN, la ora 10, că nu suntem stat autocratic, unde să călcăm în picioare firme și oameni care abia mai trăiesc de pe o zi pe alta, care au avut de suferit enorm în urma COVID și-n urma măsurilor restrictive. Ceea ce am văzut cu ochii mei astăzi mi-a arătat că, în continuare, o parte din autoritățile statului, un stat pe care acum îl reprezint și eu, (n.r. fac acțiuni) absolut absurde. Poți să o faci discret, ducându-te să verifici datele cu oameni în civil. Nu are de ce să vină Jandarmerie, cu oameni în uniformă, nu au de ce să vină șapte oameni pe o terasă, speriind publicul” a continuat liderul liberal. 

”Bode, cel mai apropiat om din Guvernul României”

”Mâine, în ședință, o să-i cer lui Lucian Bode- cu care sunt prieten, e cel mai apropiat om din Guvernul României de mine, l-am sunat, nu mi-a răspuns acum- să termine cu aceste descinderi pentru că ne facem de râs” a conchis Rareș Bogdan intervenția. 

Nu de aceeași părere sunt și reprezentanții forțelor de ordine. Cosmin Andreica, liderul Europol, acuză că restaurantele se transformă în ”veritabile cluburi și discoteci”, pentru că ”legiuitorul nu a fost în stare să vină cu măsuri suficiente”. 

Vezi aici mai mult: Lanț de petreceri în localurile de fițe. Cosmin Andreica (EUROPOL): Legiuitorul nu a fost în stare să vină cu măsuri suficiente

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel