Rapid - Voluntari. Mutu se așteaptă la un meci dificil: Se apără foarte bine! Au luat gol din ghinion cu CFR - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul Rapid Giuleşti din Capitală, formaţia FC Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa a 24-a a Superligii. Antrenorul giuleștenilor, Adrian Mutu, a făcut declarații despre duelul cu ilfovenii.

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un meci dificil cu FC Voluntari, o echipă care în opinia sa se apără foarte bine.

"Am văzut şi etapa trecută, împotriva celor de la CFR. Au luat un gol din ghinion"



"Vrem să câştigăm mâine, să dăm continuitate rezultatelor bune şi să ne asigurăm cât mai repede matematic obiectivul. Vom da 100% pentru a câştiga în faţa suporterilor noştri, sper să reuşim. Va fi dificil mâine pentru că FC Voluntari e o echipă care se apără foarte bine. Am văzut şi etapa trecută, împotriva celor de la CFR, că au făcut multe minute foarte bine faza defensivă şi au luat un gol din ghinion, după părerea mea. Ei vor încerca să se concentreze pe faza defensivă şi apoi să ne surprindă pe contraatac. De aceea trebuie să fim atenţi, au şi jucători care pot oricând să ne surprindă", a afirmat tehnicianul.

Video

Mutu și Ciobotariu, prieteni de peste 20 de ani



"Eu cu Ciobotariu (n.red. - Liviu Ciobotariu, antrenorul formaţiei FC Voluntari) suntem prieteni de peste 20 de ani. Eu îl apreciez foarte mult ca antrenor. Anul trecut a făcut multe lucruri bune cu Voluntari şi de multe ori a fost cel mai bun antrenor din Ligă pentru că s-a autodepăşit pentru ceea ce însemna potenţialul echipei sale la acel moment", a adăugat Mutu.

Vezi și - Scandal la CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB. „Așa ceva eu nu am mai întâlnit. E noaptea minții”

Vezi și - Jucătorul pe care Mutu îl vrea neapărat la Rapid: „Am transmis conducerii. Trebuie cumpărat!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel