Rapid învinnge la Vaslui cu 3-2 şi ajunge la 3 puncte de Dinamo
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
rapid vaslui
rapid vaslui

Rapid cîştigă toate punctele puse în joc din deplasarea de la Vaslui (3-2) şi termină anul la 3 puncte de liderul Dinamo. Oaspeţii au reuşit să-şi asigure victoria chiar în prelungirile partidei, datorită golului înscris de Nicolae Grigore (90+2).

Vaslui a început bine întîlnirea şi Wesley a ratat prima ocazie după doar 3 minute. Al doilea marcator din Liga 1 a deschis scorul cu o lovitură perfectă de cap ('12). Rapidiştii au profitat de pasa greşită a lui Zmeu şi Deac a înscris la colţul lung, învingîndu-l pe debutantul Puia ('35). La faza următoare, Pavlovici a fost eliminat de Kovacs pentru un fault la Alexa şi acelaşi Deac a reuşit "dubla" 4 minute mai tîrziu, infoormează Gsp.

În repriza secundă, Kovacs a restabilit egalitatea pe teren în minutul 54, după ce l-a eliminat pe Deac, considerînd că a faultat la mijlocul terenului. Egalarea a venit din partea lui Adailton, care a executat excelent o lovitură liberă de la 20 de metri ('63). Ambele echipe au redus motoarele pe finalul meciului, dar Nicolae Grigore a adus victoria oaspeţilor cu două minute înainte de ultimul fluier al arbitrului, cu un şut din interiorul careului mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel