Rapid Bucureşti, învinsă acasă de Hermanstadt. Dugandzic a ratat un penalty în prelungiri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
FC Rapid Bucureşti a fost învinsă de FC Hermannstadt cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii de fotbal.


Unicul gol al partidei a fost reuşit de Silviu Balaure (32).

Rapid a avut şansa egalării în final, dar atacantul croat Marko Dugandzic a ratat un penalty, şutul său fiind respins de portarul croat Karlo Letica (90+2). Lovitura de pedeapsă a fost acordat la un duel dintre Baba Alhassan (FCH) şi Mattias Kait (Rapid).

FC Hermannstadt, echipă antrenată de ex-rapidistul Marius Măldărăşanu, a primit un penalty în min. 35, pentru un presupus henţ la Alexandru Ioniţă II, dar arbitrul Viorel Flueran a revenit asupra deciziei, după consultarea VAR.

FC Hermannstadt, echipă penalizată cu 9 puncte, nu avea nicio victorie în acest an, adunând doar două puncte în şapte meciuri.

Rapid a suferit a doua înfrângere la rând în campionat, având două victorii şi un egal în ultimele cinci etape.

În tur, Rapid s-a impus cu 2-0.

FC Rapid Bucureşti - AFC Hermannstadt 0-1 (0-1), Stadion Rapid-Giuleşti - Bucureşti
A marcat: Silviu Balaure (32).
Marko Dugandzic (Rapid) a ratat un penalty în min. 90+2 (a apărat Karlo Letica).
Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Adrian Vornicu (Iaşi); al patrulea oficial: Sorin Costreie (Buftea)
Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Marius Cristian Marchidanu (Brăila)
Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Viorel Ilinca (Piteşti) - LPF, scrie Agerpres. 

Mutu şi-a criticat jucătorii la final 

”În prima repriză, am jucat foarte slab, nu am avut ritm, am luat decizii proaste, am fost aroganți, iresponsabili și superficiali. Asta ne-a costat. În seara asta nu meritam să câștigăm.

Era normal să schimb formula de start, pentru că veneam după trei meciuri într-o săptămână, cu deplasare grea la Botoșani. În afară de Ongenda, care avea nevoie de minute, ceilalți au rămas datori față de mine, față de public, față de noi. Aroganța noastră ne-a costat. Am intrat aroganți pe teren, ca și cum am fi câștigat deja. În fotbal, asta te plătește.

Am făcut o repriză a doua bună, dar nu meritam să câștigăm. Fotbalul ne-a dat o lecție importantă. Singura notă pozitivă este evoluția lui Ignat, care a jucat foarte bine.

Dugandzic probabil e supărat. Eram sigur că o să rateze, pentru că nu era seara noastră și fotbalul nu îți dă când nu meriți. Ar trebui să schimbe modul în care execută din când în când, pentru că, dacă bați la fel, ești previzibil. Nu o să-l scoatem țap ispășitor pentru Dugandzic, el a intrat în repriza a doua. Pe noi, prima repriză ne-a costat”, a declarat Adrian Mutu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel