FOTO în articol: RAFILA, MOMENT SENSIBIL în direct: Am o lipsă de aer
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Ciolacu: Rafila va veni cu o propunere privind certificatul Stop COVID luni, în coaliţie, să o validăm - Foto Facebook / Marcel Ciolacu
Ciolacu: Rafila va veni cu o propunere privind certificatul Stop COVID luni, în coaliţie, să o validăm - Foto Facebook / Marcel Ciolacu
Prof. Alexandru Rafila a avut un moment dificil în timpul prezentării programului Partidului Social Democrat privind gestionarea epidemiei din România.

Expertul care deschide lista PSD pentru Senat din București, Alexandru Rafila, a început să prezinte ce program are partidul în legătură cu situația sanitară din prezent. Acesta a plecat de la pupitru pentru a vedea mai ușor ecranul pe care erau notate punctele cheie, însă, la scurt timp, prof. Rafila a început să tragă aer cu greu și să vorbească cu dificultate.

La scurt timp, încercând să-și dreagă vocea, Alexandru Rafila s-a scuzat și a spus că are probleme cu nivelul de oxigen din cauza măștii. La prima întrerupere, propunerea PSD pentru Senatul României a dat jos masca și a băut puțină apă pentru a-și reveni. 

2. -imagine fara descriere- (alexandru_rafila_antena_3_lesin_13346800.png)

Foto: Captură Antena 3

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel