Raed Arafat a refuzat, din nou, postul de ministru
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
raed arafat dc
raed arafat dc

Premierul desemnat Victor Ponta a precizat, luni, că a discutat cu ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, despre un nou mandat în viitorul Guvern. Raed Arafat a repetat dorinţa de a nu mai fi ministru. El va rămâne, totuşi, în conducerea Ministerului Sănătăţii pentru a-l sprijini pe viitorul titular al acestui portofoliu.

În încercarea de a-l convinge pe Raed Arafat de a rămâne ministru al Sănătății în perioada 2012-2016, un grup de " "medici, asistente și pacienți" au creat pe Facebook pagina "Raed Arafat ministru la Sănătății 2012-2016". Ei au strâns până acum 35.000 de like-uri. Totuși, din spusele premierului, Raed Arafat nu vrea un nou mandat de ministru.

"Cu domnul Arafat am discutat şi mi-a reiterat dorinţa domniei sale de a nu mai fi ministru, lucru pe care îl regret. Dar mi-a promis în acelaşi timp că rămâne în conducerea Ministerului şi îl va sprijini pe cel care va fi ministrul Sănătăţii", a spus Victor Ponta.

Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat de mai multe ori în ultimul timp că nu vrea să fie ministru în viitorul Guvern, pentru că presupune o funcţie politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel