Data actualizării:
Data publicării:

Radu Tudor, surprins de cum arată medicul Marinescu după ce s-a vaccinat

Autor: Andrada Oana | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Radu Tudor a fost surprins, duminică seară, de cum arată medicul Adrian Marinescu după ce s-a vaccinat. 

Radu Tudor s-a arătat surprins, la emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3, de cum arată medicul Adrian Marinescu, după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19. 

Duminică seară, Radu Tudor l-a avut drept invitat, prin Skype, și pe medicul Adrian Marinescu. 

Moderatorul Radu Tudor i-a spus medicului în spirit de glumă că se aștepta să-l vadă într-o stare deloc bună după vaccinare. 

„Haideți să glumim un pic. Mă așteptam să vă văd în seara asta foarte rău, transpirat, cu cearcăne, într-o stare febrilă avansată, plin de efecte secundare. Ce se întâmplă? Nu văd nimic din toate astea pe chipul dumneavoastră.”, a spus Radu Tudor. 

Răspunsul medicului Marinescu 

1. Captură An... (radu_tudor_antena3_81486200.jpg)

„Din păcate nu voi reuși să vă impresionez. N-au fost aceste efecte, ba mai mult, n-am avut nici măcar acea durere la locul de injectare. Am fost unul dintre norocoși. Lăsând gluma la o parte, să stiți că tot ce s-a întâmplat în Institutul „Matei Balș” s-a desfășurat fără evenimente de vreun fel. Efectele au fost absolut minore și s-au rezolvat de la sine. Eu cred că aceste prime zile reprezintă un mesaj pentru toți ceilalți. Cred că de la o zi la alta, oamenii care aveau semne de întrebare, vor avea răspunsuri.”, a răspuns Adrian Marinescu, medic infecționist la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

Medicul a precizat, de asemenea, că „în final, cei care au reticiență sunt o minoritate, acele persoane care oricum nu s-ar vaccina cu vaccin anti-gripal, nici cu alt vaccin. Din păcate, mereu va fi un procent.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel