Radu Tudor, după ce a aflat că Alexandru Oproiu a murit: Un profesionist desăvârșit! Mă suna mereu și îmi spunea un lucru
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Tudor - sursa: Facebook
Radu Tudor - sursa: Facebook
Radu Tudor a transmis un mesaj după ce Prof. Dr. Alexandru Oproiu, președintele de onoare al Societății Române de Gastroenterologie, s-a stins din viață.

„Regret enorm această pierdere. Am doar satisfacția realizării unor emisiuni memorabile cu domnul profesor Oproiu. Dumnezeu să-l odihnească! Mult bine a făcut”, a transmis Radu Tudor.

„Este fondatorul Agendei Medicale, publicația care an de an ține la curent românii cu evoluția bolilor și a tratamentelor. De 60 de ani conduce colectivul ce editează această publicație importantă. La 1 decembrie ar fi împlinit 90 de ani. De-a lungul impecabilei sale cariere, în peste 60 de ani de meserie practicată cu mare succes și dăruire, a vindecat sute de mii de români de afecțiuni gastroenterologice grave și foarte grave.

Până la debutul pandemiei, deși împlinise 89 de ani, mergea în fiecare zi la cabinet și consulta zeci de pacienți pe zi.

A fost o minte strălucită, un profesionist desăvârșit, cu un simț al umorului debordant și un har special în relația doctor-pacient”, a scris Radu Tudor pe blogul său.

„În ultimii 10 ani am avut privilegiu să realizez mai multe emisiuni cu domnia sa. Acestea au fost foarte bine primite de public. Mă suna mereu și îmi spunea: Domnule Tudor, iar a venit un pacient care a spus că a văzut emisiunea noastră. Domnule, asta e chiar bine. Vin la medic după ce s-au regăsit în unele simptome descrise. Mă bucur că lumea ascultă sfaturile medicale”. Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis Radu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel