Radu Mazăre, reclamat la Arhiepiscopia Tomisului după ce s-a dehizat în Ștefan cel Mare. Este acuzat de turism sexual
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Primarul Constanței, Radu Mazăre, a fost reclamat la Arhiepiscopia Tomisului, după ce cu o seară înainte a apărut deghizat în Ștefan cel Mare.

Parada carelor alegorice de pe litoral este criticată de o asociaţie neguvernamentală care s-a plâns Arhiepiscopiei Tomisului. ONG-iștii susțin că primarul Constanței promovează turismul sexual şi nu preţuieşte femeia, ci o prezintă ca pe un obiect. Aceștia s-au arătat indignați și de apariția de sâmbătă seară a lui Radu Mazăre, deghizat în Ştefan Cel Mare.

"În urma unor intervenții ale părinților din Constanța în special, își exprimă nemulțumirea față de transformarea litoralului românesc, mai exact a stațiunii Mamaia, într-un paradis al turismului sexual. Primarul a declarat acest lucru în 2010 și de atunci tot organizează diverse carnavaluri care pun femeia într-o lumină nenaturală", acuză Eugen Jercan, director executiv la Asociația Părinților pentru o Educație Sănătoasă.

La parada din acest weekend, Radu Mazăre a jucat rolul lui Ştefan cel Mare, iar plângerile au ajuns până la Arhiepiscopia Tomisului.

"Noi punem întrebarea cum poate fi folosit un sfânt pentru a promova un eveniment cu tentă sexuală. Nu are nicio logică", a adăugat Eugen Jercan.

Citește și: Radu Mazăre, declarație de avere: Încă două autoturisme și acțiuni la trei societăți noi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel