Radu Herjeu, reacție imediată după gestul lui Chirilă de la ”Vocea României” - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă și-a prezentat scuze după ediția de vineri seară a emisiunii „Vocea României”. Juratul a scris că îi pare rău „pentru imaginile deplasate”. Radu Herjeu a transmis un mesaj pe Facebook legat de acest subiect.

În cea de-a patra ediţie de audiţii pe nevăzute de la „Vocea României", Tudor Chirilă s-a dezbrăcat de haine, rămânând doar în lenjerie intimă. Totul a pornit de la o serie de glume stârnite de un concurent care a mărturisit că este pasionat de cai şi de pictură, dar și că pictează „bărbați nud și cai". 

Ulterior, Tudor Chirilă a scris pe Facebook că regretă „imaginile deplasate". El a spus că își asumă faptele, dar că ar fi preferat ca producătorii să ţină cont de faptul că şi-a exprimat dorinţa ca acele cadre să fie scoase la montaj.
 

Herjeu, mesaj

„Mulțumescu-ți ție, doamne (adică domnu' de conduce Pro TV-ul), că vom lua o pauză la CNA de la vizionat sute de ore de emisiuni halucinante cu adopții, Caracal, olandeji, toneli și cumpănași, și vom analiza modul în care cântăciosul fără voce l-a călărit semidespuiat pe colegul de platou!”, a scris, sâmbătă, Radu Herjeu pe contul său de Facebook.

Capturi Pro TV

(w670)

 (w670)

VEZI ȘI: Ce a făcut Tudor Chirilă la "Vocea României": Mi-am exprimat dorința ca momentul să NU apară la TV. Îmi pare rău



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel