Radu Golban, interviu cu Prof. Dr. Andreas Radbruch (Berlin). Despre vaccinare și COVID-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Urmăriţi luni, 14 noiembrie 2022, o nouă ediţie a emisiunii „Outlook”, moderată de Radu Golban la DCNewsTV. Invitatul acestei ediții este Prof. Dr. Andreas Radbruch, unul dintre cei mai cunoscuți imunologi germani.

Prof. Dr. Andreas Radbruch a acceptat invitația lui Radu Golban de a participa la emisiunea „Outlook”. Printre subiectele abordate, se numără virusul SARS-CoV-2, vaccinare, cât de eficiente sunt noile vaccinuri.

Prof. Dr. Andreas Radbruch este, din anul 1996, director științific al Centrului German de Reumatologie din Berlin. Domeniile sale predilecte de cercetare sunt autoimunitatea, inflamațiile, imunopatologia, biologia limfocitelor T și B și a plasmocitelor, evoluția și amprenta moleculară a memoriei imunologice, precum și citometria și trierea celulelor. De asemenea, este profesor de reumatologie experimentală la Facultatea de Medicină a Universității Humboldt din Berlin.

Scrie periodic articole pe tema vaccinurilor. „Articole care dau de gândit”, a precizat Radu Golban, adăugând: „Este remarcabil că reușiți, ca savant, să explicați o materie atât de complexă pe înțelesul publicului larg.”

Emisiunea „Outlook” va fi transmisă pe DC News și DC News TV, atât pe Facebook, cât și pe YouTube, luni, 14 noiembrie, de la ora 10.00. Rămâneți alături de noi!

Radu Golban cu Prof. Dr. Andreas Radbruch, Berlin (Charité), despre vaccinare si COVID-19

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel