Rădoi, întrebat despre preluarea Universităţii Craiova. Explicații de ultimă oră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Selecţionerul echipei naţionale a României, Mirel Rădoi, a negat existenţa unei oferte de a prelua Universitatea Craiova.

Rădoi a precizat că în momentul de faţă conduce prima reprezentativă şi nu e normal şi moral să discute despre asemenea subiecte.

Întrebat dacă a acceptat oferta conducerii clubului Universitatea Craiova, el a răspuns: 'Ce ofertă? Eu sunt la echipa naţională acum, nu am cum să vorbesc de alte echipe. Nu e normal şi moral să vorbesc de alte echipe. Au antrenor, n-au antrenor... chiar nu am cum să mă bag într-o astfel de discuţie'.

În ultimele zile în presa sportivă s-au vehiculat informaţii potrivit cărora Mirel Rădoi va pleca de la prima reprezentativă a României şi va prelua Universitatea Craiova. Rădoi a explicat că după partidele cu Norvegia, din 15 noiembrie, şi Irlanda de Nord, din 18 noiembrie, ultimele din Liga Naţiunilor, va avea o discuţie cu conducerea FRF în ceea ce priveşte viitorul său ca selecţioner.

'Mai sunt două partide şi am spus că în luna noiembrie voi avea o discuţie şi o analiză cu conducerea federaţiei. Chiar dacă ei şi-au arătat sprijinul în acest moment faţă de noi, de staff, faţă de jucători, cred că nu e normal să discutăm acum de lucrurile astea. În luna noiembrie se va şti exact ce se va întâmpla. Nu doar punctele din aceste două partide sunt criteriile analizei, ci şi jocul', a afirmat el.

Nu i s-a oferit o prelungire a contractului cu FRF

'Nu mi s-a propus o prelungire. Contractul meu este şi pentru următoarea campanie, mai departe, pentru 2022 nu mi s-a propus nimic şi... am spus, nu ştiu dacă aş accepta în momentul de faţă. Şi dacă va exista, va exista doar pentru Cupa Mondială, dar deja discutăm ce va fi peste doi ani când voi fi alb', a mai spus Rădoi.

Naţionala de fotbal a României a învins selecţionata Belarus cu scorul de 5-3 (4-0), miercuri seara, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Prima reprezentativă va juca împotriva Norvegiei, pe 15 noiembrie, de la ora 21:45 (Arena Naţională, Bucureşti), şi a Irlandei de Nord, la 18 noiembrie, de la ora 21:45 (Windsor Park, Belfast), ambele în Liga Naţiunilor, dar importante şi pentru clasamentul FIFA, care va determina urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2022, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel