Data publicării:

Rad Art Fair, Târgul de artă contemporană, are loc la București, 4-7 mai

Autor: DCNews Team | Categorie: Cultura
WhatsApp
Cum ar fi să putem vedea într-o singură expoziție cea mai relevantă artă contemporană din toată țara? Primăvara aceasta, cele mai cunoscute galerii din România se reunesc sub egida RAD ART FAIR, cel mai mare târg de artă, la București.  

Târgul RAD se remarcă prin faptul că expozițiile artiștilor români și străini nu țintesc o clasă elitistă, ci se adresează tuturor vizitatorilor, având lucrări pentru toate bugetele colecționarilor de artă. Despre ideea, mesajul și importanța evenimentului ne-au povestit chiar directoarele artistice, Catinca Tăbăcaru și Daniela Pălimariu, în exclusivitate pentru Spectacola.

LA CRÈME DE LA CRÈME ÎN ARTA CONTEMPORANĂ, LA BUCUREȘTI 

Târgul RAD („Artă Radicală, Disruptivă”) este prima inițiativă colaborativă de această amploare din România, care va reuni 20 galerii de artă contemporană din București, Cluj, Timișoara și Chișinău. Scopul târgului este să aducă cea mai relevantă și inovativă artă și să creeze un spațiu comun pentru înțelegerea diversității și amplorii scenei de artă contemporană din România.  

Lista expozanților este compusă din galerii de top din România, reunind o generație consacrată de artiști cu o nouă generație de galeriști, colecționari, curatori, și susținători ai scenei naționale de artă contemporană. Este, totodată, compusă și din artiști străini din Asia, Europa, Africa, America de Sud și America de Nord.

Citește continuarea pe spectacola.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel