Data actualizării:
Data publicării:

Puya, atacat pe scenă cu adidași (VIDEO)

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram, Puya
Foto: Instagram, Puya
Puya a dat autografe pe adidaşii pe care i-a primit "în dar", din public, în timpul unui concert la Bârlad. Câţiva tineri au aruncat cu pantofi sport înspre artist, însă acesta a profitat de moment şi l-a transformat într-unul comic pentru fanii adevăraţi.

Se pare că s-a dus vremea când artiştii erau bombardaţi, la concerte, cu flori, ursuleţi de pluş sau eşarfe. Rapperul Puya a trăit momente unice la un concert în Bârlad. Artistul a fost, pur și simplu, atacat cu adidași pe scenă! Momentul cu Puya acordând autografe pe pantofi a devenit viral!

Dragoș Gărdescu, alias Puya, este unul dintre cei mai apreciaţi rapperi din România, chiar şi la ora actuală. Solistul din trupa „La Familia” face în continuare furori în concertele suținute prin țară. A mai avut parte în turneele sale de întâmplări care să-l fi luat prin surprindere, însă niciodată nu a avut parte de o aşa păţanie ca la Zilele Orașului Bârlad!

În urmă cu câteva zile, artistul a susținut un concert la Zilele Culturale ale Bârladului iar, la un moment dat, fanii au început să arunce cu pantofi, adidași, sandale și tot ce mai purtau în picioare! Scena a devenit un munte de încălțări, în timp ce fanii îl implorau să le dea autografe pe ele.

Artistul nu s-a arătat deranjat de gestul tinerilor. A luat un pix și început să semneze toată încălţămintea pe care o avea adunată la picioare. unii mai îndrăzneţi i-au aruncat pe scenă şi articole de îmbrăcăminte ca tricouri şi cămăşi. La fel, Puya a luat câteva şi le-a semnat, spre deliciul publicului.

„Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pt o semnătura, două”, a scris rapperul, care a și postat imaginile pe Instagram, acestea devenind imediat virale.

„Ai fost top, chiar dacă nu mi-am mai găsit adidasul”, a scris un fan, ca reacţie la postarea rapperului.

„Îți faci shop! Ai dat autografe pe sconcși”, a comentat un alt fan.

Clipul care a devenit viral în mai puţin de 24h, aici:

                                       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel