Pustai i-a pus gând rău Stelei. Mediaș, obiectiv îndrăzneț
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Antrenorul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaș, Cristian Pustai, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că echipa sa are nevoie de cele 3 puncte în meciul de acasă cu Steaua pentru a fi calificată matematic în play-off, informează Agerpres.

Nouă ne trebuie matematic 3 puncte pentru a fi calificați în play-off. Ne tot chinuim de ceva vreme să obținem cele 3 puncte. Din păcate ultimele 4 rezultate au fost nefavorabile, sperăm ca această serie neagră să se termine și că va fi mai bine. Ca orice meci cu Steaua, sper să fie unul spectaculos, noi avem o istorie destul de frumoasă în fața Stelei, ceea ce ne dă dreptul să sperăm la a rezolva problema din meciul direct pentru a ne califica în play-off (...) Vorbeam cu jucătorii că nu ar fi normal să avem pe umeri miza play-off-ului, pentru că în acest sezon am fost de multe ori și pe locul 2, pe 3 apoi constant pe 4, deci ar fi cazul să schimbăm obiectivul și să ne gândim că un obiectiv pertinent ar fi clasarea pe locul 3-4, a spus Cristi Pustai.

El a adăugat că pentru confruntarea cu Steaua de duminică seara, Gaz Metan nu are probleme deosebite de efectiv.

Atacantul Alexandru Buziuc a subliniat, la rândul său, medieșenii își doresc victoria și că speră la prezența unui public cât mai numeros în tribunele stadionului, în timp ce mijlocașul Eric de Oliveira a subliniat că jucătorii vor da tot ce au mai bun pentru câștigarea partidei, deși confruntarea se anunță una destul de grea.

Gaz Metan Mediaș se află pe locul 4 în clasamentul Ligii I, cu 38 de puncte, Steaua este pe poziția a doua, cu 45 de puncte.

În faza play-off se califică ocupantele primelor 6 locuri la sfârșitul sezonului regulat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel