Data publicării:
Pulpe de pui cu ceapă, lapte și cartofi. Rețeta românească plină de savoare
Pulpele de pui cu ceapă, lapte și cartofi sunt o adevărată încântare, mai ales pentru gurmanzi. Trebuie, neapărat, să încerci această rețetă românească.
Ingrediente
2 bucăţi pulpe de pui cu spate
2 bucăţi ceapă
200 ml lapte
3 linguri ulei
15 bucăţi cartofi mici
după gust sare şi piper
1/2 legătură pătrunjel
Vezi și: Cum decojești roșiile rapid. Trucurile banale și eficient
Cum se prepară
Pulpe de pui cu ceapă, lapte și cartofi. Porţionăm pulpele de pui în bucăţi potrivite. Curăţăm de coajă cartofii apoi se pun într-un bol cu apă. Ceapa se curăţă şi se dă pe răzătoare. Într-o tigaie punem uleiul la încins şi călim ceapa cca 1 minut, amestecând periodic.
Pulpe de pui cu ceapă, lapte și cartofi. Adăugăm carnea şi amestecăm. Acoperim tigaia şi se lăsă pe foc cca 5 minute. Într-un vas termorezistent punem carnea cu sosul format, cartofii, laptele, sarea şi piperul după gust.
Pulpe de pui cu ceapă, lapte și cartofi. Introducem în cuptorul preîncălzit la 180 C pentru 30 minute. Se serveşte cu pătrunjel proaspăt mărunţit şi salată de crudităţi.
Vezi și: Supă de ceai. Rețeta veche din Banat. Gust special și savuros
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News