PSG, gata să facă transferul iernii. Trupa lui Luis Enrique îl vrea pe Bruno Guimaraes
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
PSG îl are în vizor pe mijlocașul Bruno Guimaraes, conform informațiilor oferite de jurnaliștii de la ESPN Brasil.

Aflată sub conducerea antrenorului Luis Enrique, PSG urmărește să-și întărească linia de mijloc și se află acum în cursa pentru semnătura talentatului brazilian.

Bruno Guimaraes, în vârstă de 26 de ani, a devenit o țintă dorită atât de Barcelona, cât și de Manchester City, datorită evoluțiilor sale strălucite din Premier League. Sosit la Newcastle în ianuarie 2022 de la Lyon pentru o sumă de 42.1 milioane de euro, mijlocașul a impresionat cu prestațiile sale, atrăgând atenția cluburilor de top din Europa.

Paris Saint Germain pare determinată să intre în competiția pentru aducerea lui Guimaraes în Ligue 1, fiind gata să își asume clauza de reziliere a contractului său, estimată la 115 milioane de euro. Luis Enrique, antrenorul echipei pariziene, dorește să fortifice echipa și să aducă o nouă dimensiune în zona centrală a terenului, iar mijlocașul brazilian pare să fie o alegere de prim rang pentru această misiune.

Cu un palmares de 85 de meciuri la Newcastle, Bruno Guimaraes a reușit să înscrie 11 goluri și să ofere 9 pase decisive, demonstrându-și astfel valoarea și capacitatea de a contribui atât defensiv, cât și ofensiv în cadrul echipei sale actuale.

Transferul lui Guimaraes la Paris Saint Germain ar putea reprezenta o lovitură majoră pentru clubul parizian, consolidându-le opțiunile tactice și oferindu-le o nouă perspectivă în bătălia pentru titluri atât la nivel intern, cât și în competițiile europene. Toate aceste detalii rămân încă subiecte de discuție în lumea fotbalului, dar interesul lui PSG pentru acest jucător talentat încântă și alimentează speculațiile din această iarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel