PSG - Bayern, rezultat manșă tur optimi Liga Campionilor. Mbappe, gol anulat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
PSG și Bayern s-au înfruntat marți, în manșa tur a optimilor de finală din UEFA Champions League.

Paris Saint-Germain a fost învinsă de Bayern Munich cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara, chiar pe stadionul Parc des Princes, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Bavarezii au făcut diferenţa prin golul înscris de francezul Kingsley Coman, un produs al academiei lui PSG, cu un şut din careu, o vină la gol având şi portarul Gianluigi Donnarumma, care a lăsat mingea să treacă pe sub el (53). Coman a marcat la meciul său cu numărul 50 în Champions League.

Coman a fost cel care a marcat şi golul prin care Bayern a câştigat finala Ligii Campionilor din 2020, cu PSG, la Lisabona. Bayern a dominat cea mai mare parte a jocului şi a mai avut ocazii bune de gol prin Kimmich şi Choupo-Moting, dar Donnarumma şi-a răscumpărat din vina de la gol, respingând în bară şutul camerunezului.

Mbappe, gol anulat

PSG, care la pauză nu avea niciun şut pe poartă, a reuşit un forcing pe finalul partidei, însă golul marcat de Kylian Mbappe (82) a fost anulat pentru ofsaid la Nuno Mendes.

Mbappe a avut o ocazie bună şi în min. 74, însă nu a reuşit să îl învingă pe Sommer. Messi (85) şi Vitinha (86) au ratat şi ei, iar campioana Franţei a pierdut, deşi Bayern a încheiat meciul în zece oameni, Benjamin Pavard fiind eliminat (90+2) pentru fault la Messi. Manşa secundă va avea loc la Munchen, pe 8 martie.

Echipele de start

PSG: Donnarumma - Hakimi, Ramos, Marquinhos, Mendes - Zaire Emery, Pereira, Verratti, Soler - Messi, Neymar
Antrenor: Christphe Galtier. Mbappe este rezervă.

Bayern: Sommer - Pavard, de Ligt, Upamecano, Cancelo - Kimmich, Goretzka - Sane, Musiala, Coman - Choupo Moting
Antrenor: Julian Nagelsmann

Mbappe s-a recuperat după accidentare 

Fotbalistul Kylian Mbappe, vedeta echipei Paris Saint-Germain, accidentat la coapsa stângă pe 1 februarie şi anunţat indisponibil pentru trei săptămâni, a reluat are şanse să joace în meciul de marţi cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, informează AFP.

Golgheterul de 24 de ani a participat la o şedinţă colectivă cu mai mulţi jucători care nu au fost utilizaţi în meciul din Ligue 1 de sâmbătă cu Monaco (1-3), efectuând exerciţii individuale şi şutând la poartă, conform cotidianului L'Equipe.

Întrebat despre posibilitatea de a-l vedea pe Mbappe revenind mai devreme decât era prevăzut, antrenorul Christophe Galtier s-a arătat pesimist sâmbătă seară. "Eu nu cred. El urmează protocolul de recuperare. El a fost victima unei leziuni musculare şi nu ne vom asuma niciun risc cu Kylian".

Kylian Mbappe a suferit "o leziune la coapsa stângă" în meciul de campionat cu Montpellier (3-1). Atacantul a lipsit şi în partida de pe 8 februarie cu Olympique Marseille, din optimile de finală ale Cupei Franţei. Vedeta lui PSG a părăsit terenul de joc după 20 de minute din întâlnirea cu Montpellier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel