Urmărește emisiunea live
PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Thierry Henry crede că e nevoie de o schimbare de strategie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook PSG
Facebook PSG
Thierry Henry crede că PSG are nevoie de o schimbare de strategie, după ce a fost din nou eliminată din Liga Campionilor. 

PSG trebuie să se bazeze pe tineri fotbalişti francezi talentaţi, mai ales cei originari din regiunea pariziană, a opinat fostul mare atacant francez Thierry Henry după ce echipa din Ligue 1 a suferit o nouă eliminare prematură în Liga Campionilor, miercuri, în faţa lui Bayern Munchen în optimi de finală, informează RMC Sport.

"Ce plan au? Ce identitate? Ce filosofie? Am spus de foarte multe ori că există o fractură între club şi numeroşi suporteri ai fostului PSG. Ei aproape că preferau vechiul Paris Saint-Germain. Ceea ce poate părea o nebunie, fiindcă dacă mi-aţi fi spus acum 20 de ani că Parisul va avea această echipă, aş fi crezut că e o glumă, aşa ceva nu se putea întâmpla. Suporterii de atunci ar fi spus: 'daţi-mi actele, unde semnez'. Acum, când au această echipă, nu sunt mulţumiţi, fiindcă nu reuşesc să se identifice cu ea", a declarat Henry, campion mondial cu naţionala Franţei în 1998, pentru canalul CBS.

Potrivit lui Henry, o problemă este absenţa jucătorilor cu care fanii pot să se identifice, iar PSG trebuie să caute jucători francezi, mai ales originari din regiunea Ile-de-France.

Kingsley Coman, Christopher Nkunku, Randal Kolo Muani, Moussa Diaby, Manu Kone: există destul tineri fotbalişti francezi talentaţi originari din Ile-de-France, dar Kylian Mbappe este singurul care joacă la PSG.

"Trebuie să-i aducă înapoi pe cei mai buni tineri jucători francezi, fiindcă majoritatea sunt suporterii lui Paris Saint-Germain. Au bani ca să-i aducă înapoi, aşa că de ce să n-o facă?", a spus Henry

PSG a pierdut ambele meciuri în faţa lui Bayern, 0-1 acasă şi 0-2 în deplasare, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel