PSD, strategie devastatoare. Joc aberant: Iohannis, o nouă victorie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Iohannis - Dragnea Cotroceni
Iohannis - Dragnea Cotroceni
PSD mai pierde `o luptă` din războiul cu președintele Klaus Iohannis, cea pe buget, sau cel puțin asta dă de înțeles președintele Klaus Iohannis. 

”Guvernul, prin prim-ministru și ministrul Finanțelor, s-a angajat ca la rectificarea bugetară să vină în completarea acestor sume acolo unde apar probleme, în special în domeniul salarizării personalului” a afirmat astăzi Klaus Iohannis înainte de a preciza că bugetul a fost avizat favorabil. 

[citeste si]

”PSD a pus tema pe agenda publică, a creat un conflict încordându-și mușchii, prin declarații ale unor lideri mai mult sau mai puțin importanți, prin jocul după venirea lui Dragnea din SUA, prin discuții pe tema bugetului, care-l puneau pe președinte de partea sistemului, a `binomului`, care luptă cu PSD-ul care trage pentru salarii mai mari, investiții. Acest început de conflict s-a stins brusc la CSAT. După declarațiile belicoase ale liderilor PSD, iese președintele, lansează un avertisment că bugetul propus de PSD e prea populist, după care anunță că bugetele serviciilor vor fi crescute la rectificare. Cu alte cuvinte, vorbim despre încă o victorie a lui Klaus Iohannis în luptă cu `amatorii`, `penalii`, `răuvoitorii` de la PSD. Aceasta este imaginea pe care PSD o dă electoratului său, nu mai vorbim despre imaginea pe care o transmit opoziției, celor din stradă, îi întărește. Indecizia PSD și înfrângerile succesive demoralizează publicul PSD-ului. În ceea ce privește, electoratul neutru, evident că nu vrea să fie de partea pierzătorului. Dacă strategia încearcă să o copieze pe cea din campania electorală, când a evitat conflictul- atunci a fost o strategie logică- eviți angajarea în dispute, dar acum PSD face un joc aberant: se angajează în dispute, după care cedează. Nu are sens, această strategie e devastatoare.” a spus jurnalistul Val Vîlcu pentru DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel