PSD și PNL, interziși la toaletă în Primăria lui Clotilde Armand. Ciuvică - Chirieac: E o formă subtilă de TORTURĂ?/ Atât o duce capul!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au reacționat după ce Clotilde Armand a pus cartele de acces în Primăria Sectorului 1.

La Primăria Sectorului 1, consilierii PSD și PNL împrumută carduri de acces pentru a merge la toaletă. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dat carduri de acces doar colegilor de partid, transmite Antena3. 

"În primăria de sticlă a doamnei Clotilde Armand, ca să te duci la toaletă, trebuie să ai cartela. Fără, nu poți să intri nici măcar la toaletă.", se aude într-un clip difuzat de postul menționat, marți seară. 

Consilierii locali PSD și PNL din Sectorul 1 au constatat, în zi de ședință, că nu pot folosi ușile de acces pe holurile și birourile primăriei, blocate cu cardul. Și culoarele spre toaletă au fost restricționate. 

"Nici măcar liftul nu putem să-l folosim dacă nu avem cartelă.", se mai aude în clip.

Potrivit corespondentului Antena 3, care citează "varianta oficială", aceste cartele magnetice au fost introduse pentru securitate și pentru pontajul angajaților, pentru a se face prezența la intrarea și la ieșirea din primărie. Citește mai multe despre acest subiect AICI 

Mugur Ciuvică, despre situația de la Primăria Sectorului 1

Mugur Ciuvică a comentat acest subiect, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV, în emisiunea "Miercurea Neagră" și a spus că "Dacian Cioloș este un om influent în partidul său și când spun asta mă bazez pe ultima decizia a doamnei Clotilde Armand de la Primăria Sectorului 1".

"Doamna Clotilde Armand le-a interzis celorlalți consilieri, în afară de cei de la USR, să facă pipi la toaletele din Primărie și asta cred că e indicație de la domnul Cioloș, că domnul Cioloș are afinități speciale și o fi zis că doar pipi-ul USR-ist poate să fie deversat în Primăria Sectorului 1. Pipi PSD-ist sau PNL-ist, nu!

Deci consilierii USR au primit cartelele, ceilalți nu!", a completat Mugur Ciuvică.

"Totuși, gestul doamnei Armand o fi un gest politic sau un gest medical?!", a completat analistul politic Bogdan Chirieac.

"E politico-medical, după cum l-am și descris. Eu cred că e la sugestia domnului Cioloș. Mie chestia asta cu pipi-ul mi-a dat de gândit. Am zis că o fi o prelungire a obiceiurilor din tinerețe la maturitatea politică", a răspuns Mugur Ciuvică.

Bogdan Chirieac: Credeți că această măsură e o formă subtilă de tortură a consilierilor PSD și PNL ca să voteze aberațiile doamnei Armand?

Mugur Ciuvică: Dacă e vorba de o metodă de tortură sigur nu e subtilă! Dementă e, ca să folosesc un eufemism! Dar nu știu dacă asta a fost ideea sau... eu cred că, într-un fel sau altul, cam atât o duce capul pe doamna Clotilde Armand.

*articolul prezintă OPINII

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel