România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 07 oct, 19:46
PSD, replică FULMINANTĂ pentru Klaus Iohannis. "Aţi mers prea departe"
SIGLĂ PSD
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a dat replica preşedintelui Klaus Iohannis. 

"Responsabilitatea pentru situația în care se află astăzi România aparține în integralitate Guvernului condus de Iohannis! Oricât de mult balet ar face președintele în fiecare miercuri, în încercarea disperată de a-i spăla pe Orban și gașca sa de hoți și incompetenți. Să ai TOATĂ puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul TĂU a scăpat total de sub control pandemia este groaznic de grețos! Este prea mult!

Românii sau Iohannis și PNL au deschis școlile fără nicio măsură de protecție necesară?! Românii sau Iohannis și PNL au ținut cu dinții să fie alegeri, în aceleași școli nepregătite pentru pandemie?! Românii sau Iohannis și PNL sunt de vină că, deși sunt de 10 luni la guvernare, nu mai există stocuri de Remdesivir, medicament esențial în tratarea coronavirusului?! Românii sau Iohannis și PNL sunt vinovați pentru că nu se găsesc nici măcar vaccinurile antigripale?! Sau banalul Euthyrox? Românii sau Iohannis și PNL sunt vinovați că achiziția de ventilatoare a ajuns pe masa DNA și nu în spitale, unde trebuia?!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

"Aţi mers prea departe"

 

"Ați mers prea departe cu tupeul! Voi sunteți singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi! Voi și dorința bolnavă de a păstra cu orice preț puterea! Românii sunt adevărații eroi! Pentru că au făcut tot ce au putut să se protejeze! Fără sprijin din partea DSP-urilor, fără niciun sprijin din partea guvernului, fără măcar o comunicare coerentă din partea autorităților! P.S. Problemele românilor sunt locurile de muncă, accesul la sănătate și educație reală, siguranță alimentară. Nu foamea voastră de bani și putere!", a mai scris preşedintele PSD. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro