PSD nu negociază funcții, prioritară fiind îndepărtarea Guvernului Boc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
victor-ponta-bpn
victor-ponta-bpn

Social-democrații resping speculațiile conform cărora ar negocia funcțiile cu celelalte partide de opoziție, spunând că la acest moment important este ca Guvernul Boc să cadă.

"Prioritatea PSD este îndepărtarea Guvernului Boc, obiectiv pentru care depune toate eforturile necesare. PSD atrage din nou atenţia asupra intenţiilor imorale ale PDL de a interzice parlamentarilor democrat-liberali, şi chiar tuturor parlamentarilor coaliţiei, să îşi exercite votul la moţiunea de cenzură. PSD îşi reafirmă apelul către conducerea PDL pentru a-i lăsa pe parlamentarii democrat-liberali să se prezinte şi să îşi exercite votul la moţiunea de cenzură. Doar aşa românii vor putea vedea cine mai susţine în mod real acest Guvern", se arată într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

PSD susţine necesitatea îndepărtării cât mai rapide a actualului Guvern şi speră în formarea unei noi majorităţi, care să permită instalarea unui Executiv de criză. "PSD consideră că zvonurile apărute în media privind presupuse negocieri pe funcţii au menirea de a afecta eforturile pe care opoziţia le face în direcţia îndepărtării Guvernului Boc", mai spune comunicatul social-democraţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel