PSD atacă în instanță măsura închiderii magazinelor la ora 18:00
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Radu Oprea  Foto: Facebook
Radu Oprea Foto: Facebook
PSD va ataca în contencios-administrativ măsura referitoare la închiderea magazinelor la ora 18.00, a declarat  purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea.

"Este cea mai corectă variantă în acest moment, văzând ceea ce se întâmplă în societate. Este o măsură pe care majoritatea românilor au considerat-o ilogică. Nu a fost bine explicată, nu a fost prezentată cum trebuie, și am văzut numeroase voci, inclusiv din PNL, care spun că este o măsură greșită.

Și atunci dacă este o măsură greșită și înțeleasă ca atare la nivelul societății, am spus că nu trebuie să criticăm trebuie să și acționăm. Cred că foarte mulți români nu-i mai cred de mult pe cei aflați la guvernare.

Ați văzut cum au fost anunțate aceste restricții. Ele s-au publicat, în mod oficial, în Monitorul Oficial și ar fi trebuit să fie aplicate de vineri, pentru că așa spunea în lege. Între timp, premierul Florin Cîțu s-a răzgândit sau nu știu ce s-a întâmplat cu el și a dat un anunț pe Facebook că vor fi aplicate de duminică.

Atunci când un anunț pe Facebook bate legea, sigur că dispare încrederea." , a declarat la DIGI24, purtătorul de cuvânt al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel