PSD - ALDE, evaluare. Dăncilă, precizare cheie
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Viorica Dăncilă a vorbit despre o dată pentru evaluarea activităţii Cabinetului pe care-l conduce.

Premierul României a declarat că cel mai probabil luni va fi stabilită o dată pentru evaluarea activităţii la o lună de la preluarea mandatului. 'Nu am făcut încă o evaluare în cadrul alianţei PSD - ALDE. O evaluare o fac săptămânal la Guvern, dar o evaluare completă o voi face în cadrul coaliţiei. Probabil astăzi vom stabili, nu am stabilit însă o dată, dar cred că - cât mai curând - vom face o evaluare', a afirmat premierul, la sediul PSD.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a amintit că, la începutul mandatului său, a vorbit despre fonduri europene, despre Programul Operaţional Regional, şi a specificat atunci că România riscă să piardă 450 de milioane de euro pentru că nu sunt proiecte.

[citeste si]

'În urma discuţiilor pe care le-am avut la Bruxelles cu comisarul Corina Creţu, dar şi a discuţiilor pe care le-a avut ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a colegilor de la Ministerul Dezvoltării Regionale, am ajuns la această soluţie - acordarea voucherelor pentru eficienţă energetică şi aici mă refer la izolare clădiri, dar şi schimbarea geamurilor cu termopane', a adăugat premierul, care a precizat că de acest program vor beneficia 200.000 de persoane.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel