Prunariu: Să fie o coincidență acest mesaj apărut în ajunul Crăciunului?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dumitru Prunariu, primul român care a juns în spațiul cosmic, a postat un mesaj sfâșietor de Crăciun. Familia generalului Prunariu a fost lovită în această vară de o tragedie, după ce nepoata mai mare a cosmonautului a decedat din cauza unei meningite fulminante.

Iată mesajul sfâșietor postat de Dumitru Prunariu pe Facebook:

”Devenise deja o traditie ca de Craciun sa reunim la noi acasa toata familia, cu copii si nepoti. Bradul impodobit aducea sub el cate un mic dar pentru fiecare din cei prezenti. Chiar daca uneori nu realizam, este foarte important sa simti ca apartii unui grup bine definit, cu interese comune, cu trairi si sentimente reciproce comune, in care grup simti ca la nevoie te poti baza pe oricare dintre membrii lui sau pe toti la un loc. Familia este cel mai important un astfel de grup, si ca sa isi armonizeze interesele, trairile, gandurile si actiunile trebuie sa se reuneasca periodic si sa interactioneze in intregul ei.

De fiecare data cand ne adunam, incet dar sigur, spiritul unitatii devenea Arina, care ne mobiliza pe toti, cu mic si mare, ne antrena in colinde si urari, in dans si muzica, facand uneori formatie cu fratiorul mai mic, Andrei, zdranganind unul pianul si celalalt vechea mea chitara din anii de liceu si incropind tot felul de cantecele de Craciun.

Arina ne-a parasit tragic anul acesta, spiritul unitatii de Craciun s-a destramat, cel putin temporar, fiecare si-a organizat de data aceasta propriul Craciun in diferite parti de tara, dar se pare ca spiritul Arine, de acolo din lumile astrale unde a ajuns, a vrut neaparat sa ne trimita o urare de Craciun, aici in casa in care a simtit intotdeauna ca apartine unei familii numeroase care a inconjurat-o intotdeauna cu grija si dragoste.

Total intamplator, in dupa masa din ajunul Craciunului, sortandu-mi materiale profesionale si publicatii mai vechi, intre ele a aparut o coala de hartie pe care, cu litere argintii, inconjurate de inimioare, Arina ne-a urat candva “Craciun fericit!”. Sa fie oare o coincidenta ca acest mesaj al ei a aparut chiar in ajunul acestul Craciun cand sigur si-ar fi dorit sa ne vada din nou pe toti reuniti si sa ne faca tuturor acea urare?”.

Citește și: De ce a murit nepoata lui Dumitru Prunariu. Adevăratul motiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel