PROTESTUL polițiștilor. Andreica (EUROPOL) spune ce urmează dacă nu se ajunge la o înțelegere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de fsHH de la Pixabay
Imagine de fsHH de la Pixabay
Liderul Sindicatului EUROPOL, Cosmin Andreica, a făcut câteva precizări după ce polițiștii au decis, în semn de protest, să nu mai dea amenzi. 

Polițiștii amenință că ies în stradă, după ce au anunțat că nu mai dau amenzi, fiind nemulțumiți de înghețarea salariilor. 

Liderul Sindicatului EUROPOL, Cosmin Andreica, a declarat că „singurii păgubiți în această situație sunt administrațiile publice locale sau bugetul statului, care nu mai încasează bani din amenzi.”

Cosmin Andreica a precizat la Realitatea Plus că „într-adevăr, colegii mei aplică, de luni, cu preponderență avertismente scrise. Vor continua să facă acest lucru. Avem deja semnale în anumite județe unde șefii, din disperare de cauză, au ajuns să iasă ei pe stradă ca să aplice ei contravenții pentru că nu mai au ce să raporteze la București.”

De asemenea, liderul Sindicatului EUROPOL a mai spus că, dacă nu se va ajunge la nicio înțelegere, de luni, polițiștii vor refuza să mai îndeplinească atribuțiile pe care nu le au în fișa postului, referitor la verificarea izolaților la domiciliu și vor refuza să mai efectueze ore suplimentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel