PROTESTE în țară și diaspora organizate de familiile Măceșanu și Melencu. Colegii Alexandrei, în Piața Universității
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Familiile Măceșanu și Melencu organizează în data de 02.02.2020 un nou Marș de Protest.

'Marșul vizează aflarea ADEVĂRULUI în cazul  Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, urmând a se desfășura după cum urmează: Începe la ora 12:00 în Piața Universității (locul libertății de expresie) și va continua cu protest în fața Parchetului General. Se va încheia pe Dealul Patriarhiei unde participanții se vor ruga împreună pentru cele două fete, dar și pentru toți copiii României, traficați, violați, abuzați de persoane și clanuri lăsate în libertate.

Cele două familii vă adresează dumneavoastră, cetățenilor României, rugămintea de a veni alături de noi, pentru a determina din partea instituțiilor statului o atitudine responsabilă față de viitorul și siguranța copiilor dumneavoastră. Acum a fost cazul nostru. Mâine poate fi al oricărei familii din România.'

Vezi și Sute de oameni, la Cluj, pentru familia Melencu. Momente răvășitoare, la un eveniment organizat de teologul Valentin Guia - Galerie foto

'Marșul de protest este organizat pentru a doua oară, primul având loc pe data de 11.01.2020. S-au alăturat familiilor, români din întreaga lume și din diverse locații din România. Astfel, pe teritoriul României se va desfășura după cum urmează:

1. București, România - Ora 12:00 - Piața Universității (Teatrul Național);

2. Târgul Mureș, România  - Ora 12:00 – IPJ;

3. Oradea, România – Ora 12:00 – Parchet;

4. Pitești, România – Ora 12:00 – Piața Primăriei;

În diaspora se vor organiza proteste în mai multe locații după cum urmează:

1. Haga, Olanda – Ora 13:30 – Ambasadă;

2. Roma, Italia – Ora 13:00 – Consulat;

3. Firenze, Italia – Ora 13:00 - Piața Independentă;

4. Torino, Italia – Ora 12:00 – Ambasadă;

5. Mestrino, Italia – Ora 14:30 – Primărie;

6. Milano, Italia – Ora 13:00 – Consulatul General;

7. Bari. Italia – Ora 13:00 – Consulatul General;

8. Barcelona, Spania – Ora 11:00 - Arcul de Triumf;

9. Valencia, Spania – Ora 12:00 – Plaza del Ayuntamiento;

10. Madrid, Spania – Ora 14:30 -Consulat;

11. Torrejόn de Ardoz, Spania: Ora 12:30 -Poliția de lângă GoFit;

12. Tarragona, Spania – Ora 16:30 - Rambla Nova, Balcon Mediteranio;

13. Atena, Grecia – Ora 10:00 – Ambasadă;

14. Nashvile, SUA – Ora 12:00 – Primărie;

De asemenea, adresăm rugămintea tuturor românilor de a organiza proteste spontane în localitățile în care trăiesc, din mediul urban sau rural. Nu este important numărul participanților, ci semnalul civic pe care îl putem transmite împreună: STOP TRAFICULUI DE PERSOANE și NEPĂSARII INSTITUȚIILOR STATULUI FAȚĂ DE COPIII NOȘTRI.

În mediul rural este suficient să vă adunați în fața sediului postului de poliție. Poate fi și un singur român în fiecare localitate prin protest, în fața postului de poliție din comună. Majoritatea abuzurilor și nedreptăților au loc în mediul rural și vă rugăm să aveți curajul de a lupta alături de noi. Caracterul protestului este unul pașnic și fără violență, însă prin ieșirea din casă în fața autorităților, transmitem un mesaj clar: AȘA NU SE MAI POATE. Vă rugăm pe toți să faceți publice aceste demersuri, atât prin intermediul mass-media, cât și prin mijloacele online.

"Haideți să luptăm pentru Alexandra și Luiza din fiecare familie de români. Nu este vorba doar de copiii noștri, ci de toți copiii și femeile României", potrivit unui anunț al familiilor Măceșanu și Melencu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel