Proteste în afara României împotriva eutanasierii câinilor - GALERIE FOTO, VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Germania, Austria, Finlanda, Suedia, Olanda, Franta, Anglia, Italia etc. au, raportat la Romania, ceva in comun: protestele impotriva uciderii cainilor si a altor cruzimi fata de animale. Au organizat mitinguri, flashmoburi sau marsuri, au lansat sute de petitii adunand zeci de mii de semnaturi din intreaga lume, au trimis mii de mesaje catre politicienii Romaniei ori au adoptat alte modalitati inedite de a-si manifesta, de la mii de kilometri, dezaprobarea pentru intentia de a ucide si sustinerea pentru o legislatie coerenta, civilizata, morala, eficienta de gestionare a cainilor, prin sterilizare.

„Intentia de reimplementare a campaniilor de ucidere a cainilor comunitari a produs cutremure internationale”, susțin reprezetanții Federatiei Nationale pentru Protectia Animalelor (FNPA).

Protest la Berlin împotriva eutanasierii câinilor în România – VIDEO

„Deja oripilata de imaginile crude, sangeroase, decupate parca dintr-o lume a terorii, spaimei, primitivismului, de sute de ani apuse, societatea internationala ia atitudine prin mijloace care ne imping si mai jos pe scala civilizatiei: boicotarea a ceea ce reprezinta Romania, cu bune si cu rele. Frunza inventata pentru a promova Romania a ajuns sigla, motto-ul protestelor internationale impotriva Romaniei”, adaugă FNPA.

Imaginile cu animale torturate, ucise, materialele privind ilegalitatile comise de catre administratiile locale care infometeaza, schingiuiesc, omoara caini direct in strada sau in lagarele denumite cu cinism “adaposturi”, coruptia, interesul sau dezinteresul autoritatilor responsabile inclusiv de controlul respectarii legislatiei, circula acum cu si mai mare repeziciune dinspre Romania in intreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel