Data publicării:

Protest unic în fotbal. Întreaga galerie a Rapidului a cântat „Viața mea o împart alături de Voluntari” chiar pe Giulești (Video)

Autor: DCNews Team | Categorie: Sport
WhatsApp
Rapid București a fost învinsă pe Giulești de FC Voluntari, scor 1-2, ajungând la cinci partide fără victorie. Criza a intervenit chiar după ce giuleștenii au reușit să învingă FCSB în deplsare.

Adam Nemec (66) a deschis scorul, din centrarea lui Ricardinho, apoi portughezul a majorat diferenţa (73), din pasa lui Runar Mar Sigurjonsson.

Golul gazdelor a reuşit de francezul Jayson Papeau (82), cu un şut fără preluare, de la 22 de metri, în vinclu.

În minutul 80 al partidei, după ce minute bune galeria Rapidului, în semn de protest a refuzat să mai cânte, a avut loc un moment rarisim în fotbalul mondial.

Întreaga peluză rapidistă a început, în mod ironic, să facă galerie Voluntariului, cântând celebrul hit „Viața mea o împart alături de Voluntari”.

Melodia e una virală, FC Voluntari neavând galerie, ea fiind făcută celebră de un vârstnic, prezent mereu la meciurile echipei locale ilfovene FC Voluntari.

Interesant e că exact în momentul în care rapidiștii cântau „Viața mea o împart alături de Voluntari”, Jayson Papeu a reușit un gol de generic reducând din diferență.

Rapidul nu a mai reușit să revină pe tabelă iar scorul s-a terminat 1-2 în favoarea lui FC Voluntari, o victorie uriașă obținută de ilfoveni chiar pe Giulești.

Imaginile video au devenit virale:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel