Protest în București. Peste 100 de oameni au ieșit în stradă-FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Peste 100 de persoane s-au întâlnit luni seară, în Piața Universității, pentru a protesta împotriva construirii unei moschei la București.

Protestatarii strigau  "Neamul românesc nu e paşalâc turcesc", aveau steaguri naționale și pancarde cu mesaje precum: "Nu vrem mega-moschee în Bucureşti".

(w670)

"Am fost câteva sute! Nu 10 (zece), Nu 100 (o sută)! Mass-media nu dorește să spună adevărul, mass-media servește interesele celor ce ne vor răul. Este doar începutul și nu vom renunța până când nu vom obține ceea ce ne-am propus: anularea Hotărârii de Guvern prin care statul cedează un teren statului turc pentru construirea celei mai mari moschei din Europa", a fost unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook Nu vrem mega-moschee.

(w670)

"Faptă, nu vorbă! Am promis să trecem la fapte și să nu rămânem doar un grup virutal fără atitudine. Mulțumim sutelor de persoane prezente, mulțumim sutelor de persoane care ne susțin de la distanță! Demersul nostru continuă! Nu vom renunța până când nu vom obține ceea ce ne dorim: oprirea construirii acestei mega-moschei în București!", a mai notat un alt utilizator pe Facebook.

VEZI ȘI: Moschee București. Vasile Blaga: O problemă tipic Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel