Urmărește emisiunea live
Protest împotriva vânzării Portului Constanța. Claudiu Târziu: Peste voința noastră nu se va trece / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Protest împotriva vânzării Portului Constanța. Claudiu Târziu: Peste voința noastră nu se va trece / Captură foto: 60m.ro
Protest împotriva vânzării Portului Constanța. Claudiu Târziu: Peste voința noastră nu se va trece / Captură foto: 60m.ro
Câteva sute de persoane au fost mobilizate de Alianța pentru Unirea Românilor și au manifestat împotriva vânzării Portului Constanța.

La Constanța a avut loc un protest de amploare împotriva vânzării Portului Constanța, în fața prefecturii din oraș. Participanții adunați într-un număr mare au cerut Guvernului României să oprească procedura de înstrăinare a portului Constanța.

„Vrem dreptate!”, au strigat în cor românii prezenți la manifestație.

Potrivit informațiilor, sunt în joc active de câteva zeci de miliarde de euro, care urmează să fie cedate de către statul român unor companii străine. Guvernul este acuzat de trădare națională și de faptul că lucrează împotriva intereselor țării.

„Portul Constanța este o jertfă a poporului român, inclusiv de vieți românești. Nu putem ceda acest port, nu putem lăsa Constanța la îndemâna străinilor. Nu putem lăsa o poartă de intrare și ieșire la îndemâna intereselor străine. Peste voința nostră nu se va trece, vom uza de toate mijloacele parlamentare pe care le avem la îndemână”, a declarat Claudiu Târziu, copreședintele AUR.

„România, trezește-te! Am venit aici pentru a lua atitudine cu toții, nu doar de la tribuna Parlamentului. Spunem NU vânzării României, de aici de la Constanța”. Acesta este mesajul lui George Simion pentru români.

„Oameni buni, mă bucur că suntem în număr atât de mare aici. Eu vin și am gonit pe autostradă din acel palat al poporului. Trăim de două luni între niște pereți reci, între niște oameni care au ca prioritate pentru România doar subjugarea țării, împărțirea intereselor proprii. Haideți să ne vindem munții, aurul și Portul Constanța. Ce mai rămâne la noi? Suntem slabi la noi în țară. Trebuie să spunem NU acestor nenorociți de politicieni”, a declarat Daniel-Gheorghe Rusu , deputat AUR.

La manifestație s-au aflat mai mulți parlamentari AUR, în frunte cu copreședinții George Simion și Claudiu Târziu, alături de societatea civilă, precizează 60m.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel