Protest fulger în faţa sediului PSD, "Vă vedem din Cluj şi Sibiu" - VIDEO
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
La Cluj Napoca a avut loc un protest 'importat' de la Sibiu, în faţa sediului PSD.  Conform anunţului de pe pagina de Facebook a evenimentului, denumit "Ne (-) am unit: Vă vedem din Cluj şi Sibiu", oamenii au protestat pentru "retragerea modificărilor legilor justiţiei, pentru o justiţie independentă şi un Cod penal care să apere cetăţenii".

Câteva zeci de persoane au protestat, sâmbătă, în tăcere, în faţa sediului PSD din Cluj-Napoca. Protestul, organizat după modelul celor care au avut loc la Sibiu în faţa sediului filialei PSD, a durat un sfert de oră.

In Cluj-Napoca, cei 80 de protestatari au avut un steag al UE si unul al fostului PCR cu mesajul "Lupu' isi schimba blana...". Oamenii nu au scandat, dar au afişat pancarte si afise cu mesaje precum "Curaj DNA, vino si ii ia", "Vrem femei ca si Codruta, nu ca Firea si Olguta", "Legi pentru cetateni, nu pentru politicieni", "Nu tacem", "Justitie, nu coruptie", "Zero toleranta pentru coruptie", "Dragnea si ai lui, tradatorii neamului".

Printre protestatari s-a aflat şi Sorin Bobiş, organizatorul 'Marşului Speranţei', cel care a mers pe jos alături de alte persoane, în ianuarie, pentru a participa la mitingul de la Bucureşti împotriva modificărilor legilor justiţiei.

VIDEO

'A fost un protest mut în faţa sediului PSD cu mesajul 'Vă vedem din Cluj'. Este importat de la cei de la Sibiu, faţă de modificările la legile justiţiei şi la campania dusă împotriva justiţiei', a spus Bobiş. La manifestarea de la Cluj au participat şi membri ai grupului 'Vă vedem din Sibiu'.

[citeste si]

De altfel, unul dintre aceştia a explicat că protestul de sâmbătă din Cluj a fost făcut din dorinţa de a extinde manifestaţiile din Sibiu şi în alte oraşe. Potrivit celor prezenţi, acest tip de protest va fi reluat săptămânal, în faţa sediului PSD din Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel