Protest extrem al unei vedete împotriva fracturării hidraulice
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
chrissie hynde impotriva fracturarii
chrissie hynde impotriva fracturarii

Natalie Hynde, fiica solistei formației The Pretenders, Chrissie Hynde și a lui Ray Davies, vocea trupei The Kinks, a fost arestată după ce și-a lipit mâinile de cele ale prietenului său, în timpul unui protest împotriva fracturării hidraulice.

[caption id="attachment_349300" align="alignleft" width="640"] Foto: The Times[/caption]

Fiica vedetei, în vârstă de 30 de ani. și iubitul ei, Simon Medhurst, protestează de o săptămână alături de un grup de persoane, în West Sussex.

Aceștia se opun unui proiect coordonat de Cuadrilla, o firmă condusă de fostul șef al British Petroleum (BP), Lord Browne, ce se ocupă cu fracturarea hidraulică. Aceasta face explorări în zona Balcombe, pentru a încerca să găsească gaz și petrol.

Compania spune că nu a decis încă să recurgă la fracturare și că nici nu a primit vreun aviz în acest sens.

Natalie Hynde și Simon Medhurst au fost separați de poliție și transportați la secții cu dube diferite. ”Să sperăm că am oprit Cuadrilla cel puțin pentru moment”, a spus Natalie, citată de The Times.

CEO-ul Cuadrilla, Francis Egan, a declarat pentru Radio 4 că săpăturile ar putea începe în zilele imediat următoare. El a precizat că respectă dreptul oamenilor de a protesta.

Natalie Hynde, de profesie pictor și decorator, a fost arestată pentru a doua oară luna asta în timpul manifestațiilor pentru protejarea mediului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel