Protest ANTI-BOTNIȚĂ. Dr. Emilian Imbri, pronostic DUREROS: Vom ajunge la faza în care...
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Managerul spitalului „Victor Babeș”, dr. Emilian Imbri, a făcut declarații privind mișcarea „anti-botniță”.

Invitat la Realitatea Plus, dr. Emilian Imbri, manager al spitalului „Victor Babeș” , a făcut declarații după ce i-a fost prezentat un scenariu: O persoană fără mască de protecție (anti-botniță după cum se autodeclară în mediul online), apare lângă o persoană care respectă măsurile de protecție, la supermarket. 

Întrebat „care sunt șansele să ne infectăm”, dr. Imbri a declarat că oamenii care „suportă masca” trebuie să se retragă pentru a nu risca. Managerul spitalului Victor Babeș a precizat că e posibil ca, în curând, situația să degenereze.

„Șansele sunt ca noi că dispărem, dar nu în sensul ăla. Noi, cei care suportăm masca, ne vom retrage pentru că nu poți lupta cu masa care vine... în masă! (...) Ei vin în grup mare, vor fi din ce în ce mai multe demonstrații și probabil că lucrurile vor ajunge la faza în care cei cu mască se vor ascunde ca să poate să o poarte și vor scăpa de infecție. Ascunzându-te, nu riști să iei această boală. Este o exprimare mai plastică, mai tristă, pe care o fac pentru că nu văd altă soluție în momentul de față”, a declarat dr. Emilian Imbri la Realitatea Plus. 

Imbri: Inconștiența, o pandemie

„Eu pot să spun că e posibil ca un inconștient să determine apariția a încă 10 inconștienți lângă el, atunci când se adună undeva să strige că nu vrea botniță. Riscul transmiterii inconștienței este mult mai mare și inconștiența va deveni o pandemie”, a mai spus dr. Emilian Imbri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel