România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 19 sep, 11:22
PROTEST anti-botniță. Cercel, AVERTISMENT pentru oamenii care ies sâmbătă în stradă
Sursa foto: Agerpres
Avertisment de ultimă oră pentru oamenii care se declară „anti-botniță” și ies, sâmbătă, în stradă.

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a declarat, sâmbătă dimineață, vizavi de protestul anti-botniță, că „democrația este acceptată până acolo unde atinge persoana mea. Atât timp cât ai libertatea să faci tot ce vrei tu să faci, ai libertatea s-o faci până nu afectezi pe nimeni. Este esențial în democrație. Din păcate, noi avem o democrație care, se pare, e încă tânără”. 

Streinu-Cercel: Ignoră, pur și simplu, fenomenul 

 

Streinu-Cercel a afirmat apoi, că persoanele care se arată „anti-botniță” nu înțeleg fenomenul. Însă, spune profesorul, în momentul în care ajung să se îmbolnăvească, situația se schimbă complet. 

„Aceste persoane nu că nu înțeleg. Ignoră, pur și simplu, fenomenul. Dar știți până îl ignoră? Până se îmbolnăvesc! În momentul în care se îmbolnăvesc, pun mâna pe telefon și caută un loc unde să se spitalizeze. Așa cum știm cu toții, Bucureștiul este suprasolicitat, se fac transferuri pentru cazuri grave în alte localități.

Până acolo merge inconștiența lor. Când vor fi afectați și vor face o formă severă de îmbolnăviri, să vedeți dacă o să mai aibă acest zâmbet pe față și dacă o să mai spună că virusul nu există”, a mai spus prof. dr. Streinu-Cercel, sâmbătă dimineață, la Realitatea Plus.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro