Protejata lui Dragnea vrea să-i aducă pe Tom și Jerry în politică. Vezi motivul
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

O deputată de doar 22 de ani vrea să-i aducă pe Tom și Jerry în politică. Nu oriunde. Ea vrea să țină un discurs despre cele două personaje în fața Parlamentului. Motivul ar fi că nu ascultă nimeni discursul politicienilor și ar vrea să atragă atenția. Deputata este de Teleleorman, pe nume Cătălina Ștefănescu. În acest sens, i-a cerut părerea vicepremierului Liviu Dragnea în timpul ședinței în care a afost aleasă noua conducere a filialei PSD Vâlcea. 

Deputata de Teleorman s-a sfiit să admită că a vorbit prin mesaje cu Liviu Dragnea despre Tom și Jerry. Ea spune că ar trebui să se verifice înainte cu cine vorbește. Ce-i drept, vorbea prin mesaje cu o persoană trecută APL.Însă, vicepremierul a recunoscut că a vorbit cu tânăra deputată în timpul ședinței despre discursul despre Tom și Jerry.

"Vreau să vă cer sfatul! Vreau să fac un discurs despre Tom şi Jerry" a scris Cătălina Ştefănescu, potrivit unei filmări Realitatea. "Sigur, la ce se întâmplă aici este exact ce lipseşte", îi răspunde interlocutorul. "Nu pentru aici, pentru Parlament. Am avut marţi o declaraţie", îi răspunde Cătălina Ştefănescu.

Tânăra a negat că ar fi vorbit cu Dragnea. "Nu era domnul Dragnea cel cu care discutam. Data viitoare când vă mai uitați în telefonul meu să vă uitati și cu cine vorbesc", a spus Cătălina Ştefănescu.

Însă, mult mai detașat, Liviu Dragnea a spus  "I-am spus că poate să fie un demers riscant. Eu am înţeles de ce vrea ea să facă lucrul ăsta. Pentru că a constatat că perioadele de declaraţii politice din Parlament, în care parlamentarii fac declaraţii politice la telefon, nu-i ascultă nimeni. Şi a zis domle, aş face un discurs despre Tom şi Jerry să văd, se prinde cineva? Adică cineva este atent când vorbeşte un parlamentar la telefon? I-am zis să se gândească bine că poate să fie cu două tăişuri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel