Promovabilitate de circa 73% la examenul de titularizare în Satu Mare
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Peste 73% din candidaţii din judeţul Satu Mare la examenul de titularizare au obţinut note de promovare, urmând etapa de repartiţie, a anunţat, marţi, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ).

"Din cei 309 candidaţi care au susţinut proba scrisă, 308 au fost notaţi. O lucrare a fost anulată în centrul de evaluare. Situaţia pe tranşe de note, la nivelul judeţului Satu Mare, se prezintă astfel: 82 candidaţi cu note mai mici decât 5; 121 candidaţi cu note mai mari decât 5 şi mai mici decât 7; 105 candidaţi cu note mai mari decât 7. Procentul de promovabilitate, la nivel judeţului Satu Mare, este de 73,38%", precizează sursa citată.

Candidaţii nemulţumiţi de note pot depune contestaţii la IŞJ marţi, până la ora 21,00, şi miercuri, în intervalul orar 8,00 - 15,00.

"Candidaţii care au obţinut nota minim 7 atât la proba scrisă cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă se pot titulariza în condiţiile în care vor fi repartizaţi pe posturi publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, iar candidaţii care au obţinut nota minim 5 atât la proba scrisă cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă pot fi repartizaţi pentru suplinire în anul şcolar 2019-2020", a mai precizat IŞJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel