Proiectul  “Tren metropolitan” al TPBI, premiat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Proiectul „Trenul Metropolitan” al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a fost premiat marți, la ediția a 11-a a Conferinței “Cities of Tomorrow”, dedicate dezvoltării sustenabile a orașelor și regiunilor din România. 

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană a selectat inițial două proiecte ale TPBI, între primele zece, din totalul celor 55 înscrise pe trei categorii: administrație publică, societate civilă și mediul de afaceri. Cel de-al doilea proiect al TPBI care a facut parte din cele zece pre-selectate a fost „Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea București-Ilfov”.

Din fiecare categorie, au fost preselectate câte trei proiecte, iar juriul a luat decizia definitivă, alegând câte un proiect pe fiecare categorie, după ce autorii lor le-au prezentat în fața publicului. (Detalii despre cele două proiecte pot fi găsite aici: https://tpbi.ro/proiecte-realizate/).

TPBI este implicată în pregătirea și derularea a peste 20 de proiecte cu finanțare locală, națională sau europeană, care vizează îmbunătățirea mobilității în regiunea București – Ilfov, unele dintre acestea fiind derulate de membrii Asociației, respectiv Primăria Municipiului București, Consiliul Județean Ilfov și/ sau de cele 40 de unități administrativ teritoriale din județ.

Vezi și: Amenzi de până la 60 de mii de euro pentru comercializarea de carne sintetică și alte alimente produse ”în laborator”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel