Data publicării:

„Progresiștii noștri nu prea votează în favoarea intereselor României“ / Carmen Avram, precizări despre europarlamentarii REPER și USR

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Carmen Avram, reprezentant PSD în Parlamentul European, a vorbit despre europarlamentarii REPER și USR.

Carmen Avram, europarlamentar PSD, a fost invitată la Interviurile DC News, unde a vorbit despre reprezentanții progresiști ai României în Parlamentul European și modul în care aceștia votează.

„În cazul nostru, progresiștii cum votează în Parlamentul European?“, a întrebat Val Vâlcu.

„Progresiștii noștri, alții decât cei din SND, nu prea votează în favoarea intereselor României“, a replicat Carmen Avram.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Vaca, în categoria emisiilor industriale. Carmen Avram atrage atenția asupra "problemei de logică": Până acum, ce ai făcut, în ultimii 60 de ani? Nu ai ştiut?

„Avem REPER și USR, aceste două spețe“, a specificat clar Val Vâlcu.

„Au multe situații în care votează altfel decât votează PNL și PSD.

Au fost situații în care chiar și eu am cerut amendamente și m-am chinuit foarte tare să le pot introduce în Parlament, să obțin numărul necesar de semnături pentru a le putea introduce în Parlament și zona aceasta nu a contribuit“, a spus Carmen Avram.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  "De la fermă la furculiţă", strategia care s-a aplicat fără studiu de impact. Americanii au refuzat

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel