Program de guvernare PSD. Elena Cristian: Este cartea câştigătoare, dar are şi o problemă...
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, a analizat programul de guvernare propus de PSD şi a identificat o problemă în el. 

"Eu înţeleg că acest document este un draft de program, este pus în dezbatere publică şi după discuţiile cu patronatele, cu sindicatele, se va ajunge la o formă finală, pe care probabil o vom avea la începutul campaniei. Este un program economic, arată bine, este cartea câştigătoare pentru PSD, să nu uităm că în 2016 cu un program economic a câştigat alegerile. 

Unele din lucrurile care nu s-au făcut din programul din 2016 au fost incluse în acest program, dar foarte multe lucruri de atunci s-au făcut. Ce lipseşte, din punctul meu de vedere, este că programul nu este ancorat în realitate. Pare a fi făcut înainte de pandemie,  nu porneşte de la realitatea de acum din România şi de ce ar putea să găsească PSD dacă vine la guvernare. Realitatea este că suntem deja în criză, trecem printr-o pandemie care poate lăsa urme serioase şi cred că cifrele pentru anul viitor sunt supraestimate. Nu cred că putem vorbi despre acele cifre, cred că trebuia pornit din altă parte şi cred că predicţiile pentru anul viitor nu vor putea fi realizate", a declarat Elena Cristian la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel