Data publicării:

Profesorul de matematică Mihai Contanu, iubit de zeci de generaţii, a murit. ”Ne părăsesc oamenii cei mai buni!”

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
S-a stins din viaţă Mihai Contanu, un profesor iubit de zeci de generaţii.

Este doliu în învăţământul constănţean. Profesorul de matematică Mihai Contanu de la Colegiul Mircea cel Bătrân s-a stins din viață.
 
„Rămas bun, dragă domnule profesor Mihai Contanu! Vă sunt recunoscător pentru zecile de generații pe care le-ați educat și le-ați inspirat!Drum lin către lumea fără limite, suflet generos!”, a transmis Decebal Făgădau pe Facebook.

„Sindicatul Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar Constanța anunță cu tristețe faptul că domnul profesor Mihai Contanu, coleg și prieten, a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să Îl Ierte și să îl odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Sindicatului Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar Constanța.

Mesaje publicate în mediul online:

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere Condoleanțe!

Numai vești proaste în ultima vreme!!! Respect domnului Profesor și toată gratitudinea noastră pentru ce a făcut pentru copiii orașului nostru, pentru țara noastră. Un profesor de excelență, cu calități remarcabile. De unde se vede că ce e "frumos și lui Dumnezeu îi place!". Cu alte cuvinte, ne părăsesc oamenii cei mai buni!

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu a luat la dreapta sa cel mai bun profesor de matematică... odihnă veșnică în liniște și pace dle Profesor...

Condoleante, Dumnezeu sa l odihnească ....O veste tristă, neașteptată.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Noi vom rămâne cu amintirea vie a celui ce ne-a fost un model....

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel