Profesorul de la "Jean Monnet" rămâne în arest
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
octav
octav

Profesorul de sport de la liceul "Jean Monnet" acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră rămâne în arest, după ce Tribunalul Bucureşti a admis, vineri, recursul formulat de procurori împotriva deciziei de joi a Judecătoriei Sectorului 1.  Decizia magistraților  este definitivă.

Profesor de sport la Liceul "Jean Monnet" din Bucureşti, în prezent suspendat, a fost trimis în judecată de procurori, miercuri, după ce a fost acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră la acel moment. Vişan va fi judecat pentru act sexual cu un minor, după ce ar fi întreţinut de două ori raporturi sexuale cu una dintre elevele sale, în timpul unei excursii la Predeal.

Primul termen a fost stabilit în acest proces pentru data de 10 februarie 2012.

La judecarea recursului împotriva lăsării în libertate a lui Vişan, procurorul de şedinţă a susţinut, în faţa instanţei, că magistraţii de la judecătorie au respins în mod greşit propunerea de arestare preventivă a lui Vişan. Reprezentantul parchetului a arătat că, din dosarul cauzei, reiese că Vişan ar fi întreţinut, în repetate rânduri, la sfârşitul lunii octombrie, relaţii sexuale cu eleva sa minoră, în vârstă de 17 ani, în timpul unei excursii la Predeal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel