Prof. Păunescu, doctorul care s-a vaccinat cu serul anti-COVID produs de el, infectat cu coronavirus
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Prof. Păunescu, doctorul care s-a vaccinat cu serul anti-COVID produs de el, infectat cu coronavirus
Prof. Păunescu, doctorul care s-a vaccinat cu serul anti-COVID produs de el, infectat cu coronavirus
Prof. Virgil Păunescu, medicul care s-a vaccinat cu serul anti-COVID produs de el, este infectat cu coronavirus.

Prof. dr. Virgil Păunescu, directorul Institutului de cercetări medicale OncoGen, medicul care anunța în mai 2020 că a inventat un vaccin împotriva Covid-19, pe care a spus că și l-a administrat apoi singur, este acum infectat cu coronavirus, scrie Opinia Timișoarei. Doctorul nu ar fi fost vaccinat cu vreunul din serurile anti-Covid autorizate până acum în România.

Medicul Virgil Păunescu ar fi început să aibă primele simptome de boală vineri, atunci când i-a apărut tusea. Ulterior, acesta s-a testat, iar rezultatul pentru coronavirus a ieșit pozitiv.

Prof. Păunescu, mărturisire pentru DC NEWS după ce a testat vaccinul românesc anti-Covid: Asta m-a uimit!

Prof. dr. Virgil Păunescu anunțase la DC NEWS, în octombrie 2020, că el și echipa sa, lucrează la un vaccin românesc care să protejeze contra infecției cu coronavirusul SARS CoV-2 și a bolii pe care acesta o declanșează, COVID-19.

"Doza cred că a fost un pic cam mare; m-am vaccinat cu 100 de micrograme, patru picături. Mi-am dat seama din primul moment că doza e un pic cam mare pentru că dimetilsulfoxidul este iritant şi am avut o senzaţie de usturime în nas. Nu cine ştie ce, dar în mod normal nu ar trebui să simţi nimic dacă îţi pui nişte vitamine în nas. A doua zi au început dureri musculare şi dureri articulare pe care a trebuit să le tratez cu antiinflamatori. Au durat cinci zile.

Eu, în toate zilele acestea şi înainte, mi-am făcut zilnic tot setul de analize, plus analize într-un laborator de cercetare. Singura modificare pe care am evidenţiat-o a fost modificarea raportului de limfocite despre care se spune că această populaţie creşte urmare a infecţiilor virale sau a vaccinării. Deci, din nou, un factor încurajator. (...) După cinci zile au trecut toate simptomele acestea", a explicat profesorul Păunescu pentru DC NEWS.

Ce a văzut după al doilea vaccin

"A doua vaccinare e la o lună de zile, dar fiind deja în întârziere, m-am vaccinat după două săptămâni. (...) Nu am mai simţit iritaţia, seara, din nou, dureri musculare şi articulare care au durat vreo trei zile. (...) A doua zi am făcut analizele. Ceea ce m-a uimit a fost că după vreun sfert  de oră am observat în eprubetele în care mi s-a recoltat sânge fără anticoagulant, un cheag roşu la fundul eprubetei şi sus o parte de ser. Serul acesta se gelificase. Iar cheagul era extrem de fragil. Ceea ce am văzut de fapt a fost o polimerizare a fibrinogenului în fibrină care înseamnă o creştere a vâscozităţii sângelui. Adică am văzut cum arată o complicaţie care omoară un pacient. A durat trei zile acest proces, după care a dispărut. (...) Cred că doza mai mică poate să evite inflamaţia; a fost o inflamaţie prea mare", a mai declarat atunci prof. dr. Virgil Păunescu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel