Procurorul Mircea Negulescu. CSM, DECIZIE
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a admis, joi, solicitarea procurorului Mircea Negulescu de încetare a activităţii în cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA şi continuarea activităţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina. 

 S-a decis de asemenea sesizarea Inspecţiei Judiciare în legătură cu informaţiile apărute în mass-media cu privire la posibilele abateri disciplinare săvârşite de magistrat ori posibile încălcări ale dispoziţiilor Codului deontologic al judecătorilor şi procurorilor. 

Mircea Negulescu, unul dintre procurorii care instrumentează dosarul Ponta-Ghiţă-Blair, a cerut miercuri încetarea activităţii în cadrul DNA, iar cererea a fost transmisă Secţiei pentru procurori a CSM. 

Având în vedere apariţia în spaţiul public a unei înregistrări audio conţinând un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti şi unei alte persoane, la data de 15 februarie 2017, s-a înregistrat cererea formulată de magistratul respectiv de încetare a activităţii în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Această cerere a fost transmisă Secţiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, spre competentă soluţionare, se precizează într-un comunicat al DNA, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel